Почетна --> Импресум

ИЗДАВА: АртБит ДОО,

Бул 1-ви Мај 148/14 7000 Битола

Телефони: 047 242 919

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Жиро сметка: 290200000059987

Даночен број: мк4002002149688

Тетекс-кредитна банка

ДИРЕКТОР: Жико Калпаковски

075 599 163; Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ГЛАВЕН И ОДГОВОРЕН УРЕДНИК : Симе Алушевски

071 222 728; Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

МАРКЕТИНГ:
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

РЕДАКЦИЈА: Пеце Цветановски, Константин Петровски, Гордана Цветанова, Јуксел Сулејмани, Митревски Горан

Соработници: Сузана Вренцоска, Васе Митреска, Лилјана Силјаноска, Искра Димовска-Здравковска, Соња Тантарова-Груевска, Катица Димулкова-Милошевска, Јордан Николов, Игор Васевски, Златко Поповски

ИЛУСТРАТОР: Кети Радевска

047 242 919; Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ДИЗАЈН КОНСАЛТИНГ: Зоран Николовски

WEB ИЗРАБОТКА: Благојче Количоски Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ПЕЧАТИ: Цетис Принт

Контакт: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 
 
Карпатија
___________________________
Rustiko
___________________________

Зк Пелагонија

Водовод

Буре

Квасара Битола

Стоматолошка ординација Д-р Јолевски
_______________________________